Thursday, September 24, 2009

Aidilfitri~

Posted by .:||~ukhwahfillah~||:. at 4:21 AM 2 comments

Salam sahabat2~
bgaimana aidilfitri sume?hopefully meriah n sronok braya brsm kluarga trcinta even ad jgk yg xbraya ngn kluarga...xpe2...insyaAllah nt bole braya ngn kluarga for the next next rya...hehe...
eh,lupa plak...admin blom mngucapkan lg....
Selamat Hari Raya Aidilfitri smua...Maaf andai ada khilaf...mgkin msh ad yg trsimpan sjak kt maahad dlu(ad ke??iA xde kot,mrepek je admin ni)...hehe... papepon, brsempena aidilfitri ni,elok lah kta brmaaf2an sesama kita...n even kalo kte de trase ngn shbt2 kte,n dia xmntak maaf(ie xtrjumpa n xsempat mntk maaf),kta maafknlah dia ye... biasalah,adat brkawan...
emm,sbnrnye admin nk tny,ad sesape x yg pegi braya ngn AMAL??bez x?huhu... admin xdpt pegi..cdeh2... kpd shbt2 yg pegi,cite la sket mcm mn...sm2 brkongsi...rmai x jmpe shbt2 mmp dlu?mst bez kn jmpe shbt lm...mklumla da lm sgt xbrjumpa... iA blh eratkn lg ukhwah kta...
k la,admin ad test esk...doakn admin ye?jzkk~

Dalam kita bergembira dgn
kdatangan Aidilfitri
jangan pula kita lupa untuk
mensyukuri nikmat-Nya...

Thursday, September 17, 2009

Jom beraya bersama~~

Posted by .:||~ukhwahfillah~||:. at 6:32 AM 0 comments

Assalamualaikum,
Untuk makluman semua, Alumni Maahad Muhammadi (AMAL) akan mengadakan Ijtima' Aidilfitri 2009 pada :

Tarikh : 4 Syawal 1430 (23 September 2009)
Hari : Rabu
Masa : 9.00am-1.30pm
Tempat : Dewan Jubli Perak, Padang Perdana, Kota Bharu Bandaraya Islam, Kelantan Darul Naim

Semua Alumni Maahad Muhammadi (MML, MMP, MMPPP) dijemput hadir bagi memeriahkan majlis ini.

AMAL juga mengalu-alukan sebarang sumbangan ikhlas dalam bentuk wang atau saguhati dari mana-mana bekas Alumni Maahad Muhammadi yang ingin menghulurkan sumbangan ikhlas bagi tabung Alumni Maahad Muhammadi. Untuk memberi sumbangan dan sebarang pertanyaan , sila hubungi:

HAKIMI : 0134927963
IZUDDIN : 0139333757

"Aidilfitri Disambut Ukhuwah Terbina Bakti Terlaksana"

p.s: sekiranya terdapat sebarang perubahan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa.

*copy paste from facebook =)
jom meramaikan...
sesape yg free,pegilah ye...
insyaAllah dpt mngeratkn lg ukhwah yg trbina...

Friday, September 11, 2009

Introduction

Posted by .:||~ukhwahfillah~||:. at 10:21 PM 0 comments
Alhamdulillah...
akhirnya berpluang utk membuat
1 blog rasmi(kalo da ade,btaw ye)
bg batch spm06
maahad muhammadi lilbanat...
MySpace
blog ini bertujuan mngukuhkan kembali ikatan ukhwah yg tlh trbina di maahad dlu...
MySpace
sedar xsedar,sdh 3thn kta mninggalkan maahad...
dan ini bermakna 3thn juga kita xkontek ngn shbt2
(tp ad je yg brkontek2 =) )...
MySpace
sma2lah kta stay in touch and update kn status trkini lam blog ini...
moga ukhwah kita dirahmati n diredhaiNya~~

 

.:||~ukhwahfillah~||:. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal